ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των φρέσκων μανιταριών από το 1988, ξεκινώντας την συνεργασία της με μικρές μονάδες της Ελλάδος. Η αυξανόμενη ζήτηση, μας ώθησε στην αναζήτηση και εισαγωγή νέων ποικιλιών μανιταριών από Ευρωπαϊκές χώρες.

Σήμερα η εταιρία μας, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Λήμνου 5, Έναντι Φιξ), εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει μανιτάρια από ελληνικές και ευρωπαϊκές μονάδες (Πολωνία, Ιταλία, Ολλανδία) που είναι πιστοποιημένες από όλους τους φορείς όπως GLOBALGAP, HACCP, ISO, όπως επίσης πιστοποιημένη είναι και η εταιρία μας με HACCP και ISO 22000:2005 ISO 9001:2000.

Η μεγάλη ζήτηση της αγοράς οδήγησε την εταιρεία σε νέα επένδυση προκειμένου να ισχυροποιήσει την κυρίαρχη θέση της στην αγορά. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε υποκατάστημα στην Αθήνα, στην περιοχή του Ρέντη έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα με φρέσκα προϊόντα σε καθημερινή βάση, την αγορά της Αττικής, της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των νησιών του Αιγαίου.

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και συντήρησης των εμπορευμάτων, καθώς και ένα στόλο φορτηγών ψυγείων με τα οποία διανέμουμε τα μανιτάρια στις αλυσίδες Super Market, κεντρικές λαχαναγορές, εστιατόρια, πιτσαρίες και λαϊκές αγορές.

POCKEE MART
Το www.pockeemart.gr είναι το ΝΕΟ online σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης, που υπόσχεται να μετατρέψει τα ψώνια του σούπερ μάρκετ σε μια γρήγορη και ξεκούραση online εμπειρία. Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, εφάμιλλη ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ, καθώς και με την άμεση εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους του PockeeMart, ο πελάτης μπορεί να καλύψει τις καθημερινές και εβδομαδιαίες ανάγκες του σε είδη σούπερ μάρκετ. Το PockeeMart κατατάσσεται στο σύγχρονο μοντέλο των ‘dark’ stores με ιδιόκτητο στόλο διανομέων, τα οποία δεν είναι επισκέψιμα από πελάτες, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης online παραγγελιών με απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στο www.pockeemart.gr μια ποικιλία σε τυποποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα προϊόντα, προϊόντα προσωπικής και οικιακής φροντίδας, βρεφικά είδη και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μέσα από το www.pockeemart.gr, ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του σε μόλις λίγα λεπτά και να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής και το διάστημα παραλαβής της παραγγελίας του στην διεύθυνση που επιθυμεί.
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ MASK