ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Θέλεις ποδήλατο; Τότε μπες thessbike.gr
Η εταιρεία thessbike στα πρότυπα όλων των μεγάλων ευρωπαικών μεγαλουπόλεων εισήγαγε στη Θεσσαλονίκη το καινοτόμο και περιβαλλοντολογικό αυτόματο δίκτυο κοινόχρηστων ποδηλάτων. Τώρα όλοι μπορούμε να μετακινούμαστε στην πόλη μας με κοινόχρηστα ποδήλατα που θα παίρνουμε από σταθμούς διάσπαρτους μέσα στην πόλη. Μπες στο thessbike.gr, ενημερώσου και γίνε και εσύ μέλος της νέας κυκλοφοριακής επανάστασης
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των φρέσκων μανιταριών από το 1988, ξεκινώντας την συνεργασία της με μικρές μονάδες της Ελλάδος. Η αυξανόμενη ζήτηση, μας ώθησε στην αναζήτηση και εισαγωγή νέων ποικιλιών μανιταριών από Ευρωπαϊκές χώρες.

Σήμερα η εταιρία μας, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Λήμνου 5, Έναντι Φιξ), εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει μανιτάρια από ελληνικές και ευρωπαϊκές μονάδες (Πολωνία, Ιταλία, Ολλανδία) που είναι πιστοποιημένες από όλους τους φορείς όπως GLOBALGAP, HACCP, ISO, όπως επίσης πιστοποιημένη είναι και η εταιρία μας με HACCP και ISO 22000:2005 ISO 9001:2000.

Η μεγάλη ζήτηση της αγοράς οδήγησε την εταιρεία σε νέα επένδυση προκειμένου να ισχυροποιήσει την κυρίαρχη θέση της στην αγορά. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε υποκατάστημα στην Αθήνα, στην περιοχή του Ρέντη έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα με φρέσκα προϊόντα σε καθημερινή βάση, την αγορά της Αττικής, της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των νησιών του Αιγαίου.

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και συντήρησης των εμπορευμάτων, καθώς και ένα στόλο φορτηγών ψυγείων με τα οποία διανέμουμε τα μανιτάρια στις αλυσίδες Super Market, κεντρικές λαχαναγορές, εστιατόρια, πιτσαρίες και λαϊκές αγορές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΖΟΡΠΙΔΗΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ MASK