ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΕΡΟΦΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 29/1/2019

Η ήττα από τη Χαλκηδόνα την Κυριακή έφερε αλλαγές στην ομάδα. Ο προπονητής της ομάδος Δημήτρης Γεροφώτης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού υπέβαλλε την παραίτηση του στη Διοίκηση της ομάδος η οποία και έγινε δεκτή.

Από τον Δημήτρη Γεροφώτη πήραμε τις παρακάτω δηλώσεις:

" Φτάνοντας στο τέλος ενός όμορφου ταξιδιού σχεδόν 3 χρόνων, με πολλές χαρές αλλά και λύπες στην ομάδα του Πειραματικού αλλά και μετέπειτα των Μαχητών Πειραματικού, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Διοίκηση Χρόνη Κεχαγιά, Δημήτρη Ιατρού, Απόστολο Συμεωνίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και για την άψογη σχέση η οποία πια έχει εξελιχθεί πέρα από επαγγελματική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Παπαβασιλείου για την πολύ σημαντική του βοήθεια, τα παιδιά που ήταν μαζί μου ακούραστοι από την αρχή σε όλη την πορεία (Πόλυς Λαζαρίδης και Ηλίας Κουγιουμτζίδης), τον γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου, τον πανταχού παρών Απόστολο Χατζημιχαηλίδη καθώς και όλο το προπονητικό επιτελείο του σωματείου Μαχητές Πειραματικό.

Τέλος ενα τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες μου για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Τους εύχομαι τον καθένα ξεχωριστά καλή συνέχεια και να καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους έχοντας πάντα υγίεια"

 

Η Διοίκηση της ομάδος ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος coach της και εξέδωσε αυτήν την ανακοίνωση:

 " Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν.. Στη δική μας ομάδα , χθες το βράδυ, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού με τον Δημήτρη Γεροφώτη σε συναινετικό κλίμα και σεβόμενοι και οι 2 το καλό της ομάδας. Ο Δημήτρης ήρθε στην ομάδα του Πειραματικού το Μαιο του 2016, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής τον ίδιο χρόνο και ανέλαβε τη ομάδα των Μαχητών Πειραματικο πλέον στη Β Εθνική για τη χρονιά 2017-18 μέχρι και σήμερα. Ήταν και έιναι ένας προπονητής με ήθος, επαγελματισμό και ευθύνη. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα. Εις το επανιδείν."

Μοιραστείτε το