ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΝΙΚΗ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 26/11/2018
ΦΑΡΣΑΛΑ - ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 80-84

Μια πολύ σπουδαία νίκη πανηγύρισε χθες η ανδρική μας ομάδα στα Φαρσαλα. Εκεί αντιμετώπιζε την ομώνυμη ομάδα που έχει στην τάξη της πολύ έμπειρους παίκτες όπως ο Δέσπος, ο Γκιουλεκας και ο Λεπενιώτης καθώς και μια πεντάδα άλλων παικτών που έχουν παίξει την κατηγορία.

Το παιχνίδι όπως αναμενόταν θα ήταν ντέρμπυ. Από την αρχή ο στόχος μας ήταν να ήμασταν κοντά στο σκορ και με το μεγαλύτερο βάθος που έχουμε στον πάγκο να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Το ματς πήγαινε πόντο πόντο και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Τα Φάρσαλα στόχευσαν πολύ στο low post, σκόραραν πολύ από εκεί (ιδίως με βολές) και έφθειραν τους αντίστοιχους ψηλούς μας με πολλά φάουλ.

Η ομάδα μας είχε την ατυχία να χάσει το Δήμα από τραυματισμό νωρίς αλλά η θέση του καλύφθηκε επάξια από τους υπόλοιπους παίκτες που έδειξαν ετοιμοπόλεμοι. Με αρκετό επιθετικό πλουραλισμό και την εμπερία των Μητσάκη και Μαυρίδη η ομάδα μας είχε τη μπάλα στα χέρια για την τελευταία επίθεση αλλά δυστυχώς το ελεύθερο σουτ του Μαυρίδη με την εκπνοή ήταν άστοχο. Στην παράταση εμφανιστήκαμε πιο έτοιμοι. Αν και 3 παίκτες μας είχαν αποβληθεί με 5 φάουλ είχαμε πιο καλές ανάσες και πιο καθαρό μυαλό από τον αντίπαλο και έτσι μπορέσαμε να πάρουμε το "ροζ¨φύλλο της νίκης από μια έδρα που λίγοι θα περάσουν.

Αν και νικήσαμε πρέπει να αναφερθούμε ότι η ομάδα μας είχε παράπονα από τη διαιτησία και το γεγονός ότι έδειξε υπερβολική ευκολία στις δικές μας επαφές σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 2 ψηλοί των Φαρσάλων σούταραν 23 βολές στο παιχνίδι και συνολικά 35 στην κανονική διάρκεια ενώ η ομάδα μας μόνο 13. Επίσης ποτέ στον κανονικό αγώνα δεν φτάσαμε να έχουμε μπόνους βολών.

ΦΑΡΣΑΛΑ - ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 80-84

14-10, 31-35, 48-51,73-73,80-84

Φάρσαλα (Φόρος) Λεπενιώτης 14(1), Χαιρετίδης 4, Αναγνωστόπουλος 3, Τσίογκας 2, Συνετός 4, Τοπουζίδης 8(1), Γκιουλέκας 26(3), Δέσπος 17, Φιλιππόπουλος 2

Πέυκα(Γεροφώτης) Βογιατζής 3(1), Καραγιαννίδης 9(1), Δήμας 6, Μαυρίδης 23(3), Χατζημιχαηλίδης 7(1), Κλωνάρας, Στόλης 10, Τσιμίδης 2, Βαιντερλης 2, Μητσάκης 14(2), Ελευθεριαδης 9(1)

 

Μοιραστείτε το