ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 18/1/2019
ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 76-71

ΤΟ Κυριακάτικο παιχνίδι ήταν μια συνέχεια από τα πολλά ντέρμπυ που έχουν δώσει οι 2 ομάδες μεταξύ τους. Τα τελευταία χρόνια Πέυκα και Ανατόλια έχουν αναμετρηθεί διψήφιες φορές και πάντα τα παιχνίδια τους έκρυβαν συγκινήσεις.

Έτσι, άσχετα αν το Ανατόλια φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με μία μόνο ήττα στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι σίγουρα θα ήταν ένα κλασσικό ντέρμπυ όπως και έγινε. Από την αρχή προσπαθήσαμε να κόψουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, το υψηλό σκορ του αντιπάλου και την ευχέρεια του στο τρίποντο. Οι 2 ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ που κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα για τουλάχιστον 3 δεκάλεπτα. Η ομάδα μας με την αμυντική της συνοχή έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Μάλιστα με 2 μεγάλα σουτ περάσαμε μπροστά 57-63 στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί  κάπου όμως  η πλάστιγγα αρχισε να γέρνει από την άλλη μεριά. Ένα αβίαστο λάθος, ένα ανάποδο σφύριγμα και ένα επιθετικό σερι του Μπρόζου από το Ανατόλια έφεραν το παιχνίδι στο 69-69. Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία, το Ανατόλια ήταν πιο αποτελεσματικό στις τελευταίες επιθέσεις και πήρε μια μεγάλη και δύσκολη νίκη.

ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΥΚΩΝ 76-71

ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Γκαιτατζης) Νικολαιδης 8(2), Αμπατζας 6, Αραπης, Γαλανιδης 7, Κωνσταντινιδης, Ξενιτιδης 13(3), Ζωτος 7(1), Μπροζος 25(2), Καραποστολου 10(2)

ΠΕΥΚΑ(Γεροφωτης) Βογιατζης 6(2), Δημας 15(1), Μαυριδης 17(3), Χατζημιχαηλιδης 6, Κλωναρας 7(1), Τσιμιδης 2, Μητσακης 14(2), Λαζαρου 2, Ελευθεριαδης 2

Μοιραστείτε το