ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 14/6/2019

Μια ακόμη γεμάτη χρονιά τελείωσε για τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων. Μια χρονιά γεμάτη δυνατές αναμετρήσεις, προκλήσεις και επιτυχίες σε όλα τα αγωνιστικα μας τμήματα.

Το ανδρικό μας , στη δεύτερη χρονιά μετά τη συνένωση των 2 γειτονικών σωματείων, κατάφερε εύκολα να πραγματοποιήσει τον πρώτο του στόχο, τη σωτηρία. H ομάδα μας  ξεκίνησε με φόρα, κατάφερε να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά κάπου εκεί στην 8η με 9η αγωνιστική έκανε μια αγωνιστική κοιλιά με ατυχή αποτελέσματα , επηρεασμένη σίγουρα και από την έλλειψη του βασικού μας παίκτη Δημήτρη Στόλη μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Η ομάδα ανέκαμψε, σώθηκε πολύ γρήγορα και τερμάτισε άνετα στην πάνω μεριά του βαθμολογικού πίνακα.

Σίγουρα από τη φετινη χρονιά κρατάμε τα 2 νικηφόρα σερί των 5 νικών καθώς και τις πολύ μεγάλες και δύσκολες εκτός έδρας νίκες. Θα θυμόμαστε σίγουρα τη δύσκολη νίκη στην παράταση στα Φάρσαλα καθώς και το νικητήριο λει απ μας στη Λαμία ενώ δεν θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε τις 2 εντός έδρας ήττες με Λαγκαδά και Βέροια που κρίθηκαν με buzzer beater. Αισθανόμαστε καλά γιατί παρουσιάσαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, η ομάδα δεν κινδύνεψε ποτέ και πήραν ευκαιρίες στο γήπεδο αρκετά νέα παιδιά.

Και μιλώντας για νέα παιδιά πώς να μην αναφέρουμε την εξαιρετική πορεία της ομάδας Νέων μας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Με σοβαρές εμφανίσεις όλη τη χρονιά, παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έφτασε στον τελικό του φετινού πρωταθλήματος και κέρδισε άξια τη δεύτερη θέση.

Στο ίδιο πλαίσιο κυμάνθηκαν και τα υπόλοιπα αγωνιστικά μας τμήματα. Το εφηβικό μας τμήμα που έπαιξε φέτος στον 1ο όμιλο της ΕΚΑΣΘ προκρίθηκε στη δεύτερη φάση , κέρδισε τα νοκ αουτ παιχνίδια της φάσης των 32 και των 16 και προκρίθηκε για 2η φορά σε 3 χρόνια στις 8 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Το παιδικό μας τμήμα αν και έκανε μια αήττητη πορεία στη φάση των ομίλων, στάθηκε άτυχο στην κλήρωση των 32 της διοργάνωσης και αποκλείστηκε σχετικά νωρίς. "Εκδίκηση" πήρε για αυτό η ομάδα του προπαιδικού μας που τερμάτισε 2η στους ομίλους του καινούργιου αυτού πρωταθλήματος , κέρδισε 2 νοκ άουτ φάσεις με Γαλάζιους και Μαντουλίδη και προκρίθηκε στο Final 4. Με μεγάλη εμφάνιση νίκησε τη ΧΑΝΘ στον ημιτελικό και έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο από την ομάδα της ΔΕΚΑ.

Ο προγραμματισμός για όλα τα τμήματα έχει ξεκινήσει και έχουν κλείσει και οι πρώτες μεταγραφές. Φέτος ο στόχος στο ανδρικό μας τμήμα θα είναι ο πρωταθλητισμός και η δημιουργία ενός κορμού που θα μπορέσει να μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Αντίστοιχα θα δυναμώσουν και τα υπόλοιπα τμήματα καθώς οι "φουρνιές" που έρχονται από κάτω είναι ταλαντούχες. Στόχος όλων μας είναι να επενδύσουμε σε αυτά τα παιδιά που τα θεωρούμε το μέλλον αυτής της ομάδος.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!  

Μοιραστείτε το