ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
BASKETBALL CAMP ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 29/5/2017
PEYKA BASKETBALL CAMP

Η basketball academy των Μαχητών Δόξας Πεύκων και το καταρτισμένο προπονητικό της team  ,αγκαλιάζει παιδιά ηλικίας 10 χρονών και άνω με σκοπό την εφαρμογή για πρώτη φορά ενός εξειδικευμένου προγραμμάτος μεταβατικής  περιόδου με καθημερινές απογευματινές προπονήσεις. Λειτουργώντας ένα νέο σύγχρονο μοντέλο με νέες καινοτομίες στην εκμάθηση -βελτίωση των μυστικών του μπάσκετ. Πρωταρχικός στόχος είναι να δώσουμε στους νέους αθλητές τον ερεθισμό που χρειάζονται για να βιώσουν την ατομική βελτίωση στα βασικά του μπάσκετ, ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών [ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση ] και εξομείωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα.

 

 Παράλληλα φροντίζουμε να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος, επιδίωξη που θα αποτελέσει την απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς. Το μότο μας, έρχεσαι να παίξεις, να συναγωνιστείς, θα μετρήσεις τι αξίζεις, θα μάθεις σωστά τα βασικά, θα γνωρίσεις νέους φιλους.

 

 

Machites Doxas Pefkon Basket Player development camp. 

 

1η εβδομάδα 19-23/6 

2η εβδομάδα 26-30/6

 

 

Γήπεδο ΔΑΚ Πεύκων

Ώρες προπονήσεων: 16:00-21:00

Coaches: Νίκος Χασόπουλος, Τάσος Κουγιουμτζίδης, Γιάννης Μπιτζάνης, Δημήτρης Μήτσικας, Παναγιώτης Βρογγιστινός, Άρης Ταρπάγκος

Παροχές: 2 t-shirts, 2 σάντουιτς-νερά-χυμοί καθημερινά

Τιμές Συμμετοχής: α) 1 εβδομάδα 100 ευρώ β) 2 εβδομάδες 180 ευρώ

Δηλώσεις Συμμετοχής: στο info@machitesbc.gr και στο 6972707082

FOTOGALLERY
Μοιραστείτε το