ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ ΦΑΡΣΑΛΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 4/3/2018
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ - ΦΑΡΣΑΛΑ 84-80

Η ομάδα μας ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι. Η αντίπαλος ομάδα των Φαρσάλων έχουν αποδειχτεί σκληρό καρύδι σε κάθε εκτός εδρας εμφάνιση τους. Σε ένα αμφίρροπο ματς που κρίθηκε στην παράταση η ομάδα μας πήρε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αν και ξεκινήσαμε εντυπωσιακά με ένα 8-2 στη συνέχεια η ομάδα των Φαρσάλων ισορρόπησε τη διαφορά. Τα Φάρσαλα στηρίζονταν πολύ στο ποστ παιχνίδι τους και εμείς στην καλή άμυνα και το transition μας. Το παιχνίδι αν και δεν ήταν κλειστό, καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει διαφορά. Έτσι, με εκατέρωθεν επιθέσεις και καλάθια, το σκορ πήγε στο 72-72 και έιχαμε την τελευταία επίθεση. Ο Δήμας πήρε την μπάλα από την κορυφή, έκανε μπάσιμο αλλά το σουτ του ήταν άστοχο όπως αστοχο ήταν και το follow του Χατζημιχαηλίδη. Στην παράταση πατήσαμε καλύτερα. Προηγηθήκαμε και ποτέ δεν χάσαμε επαφή με το προβάδισμα. Έτσι δίκαια ήρθε το 84-80 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μαχητές Πειραματικού Πεύκων- Φάρσαλα 84-80

Πεύκα(Γεροφώτης) Βογιατζης 11(2), Καραγιαννιδης, Αρνιδης 3, Δημας 11(1), Χατζημιχαηλίδης 9(1), Στολης 14, Κωνσταντινιδης 2, Μπακος 5(1), Παπαδόπουλος 7, Βελισσαριου 22(4)

Φάρσαλα(Περκος) Ντινος 15(3), Σαββιδης 10(2), Χαιρετιδης 7(1), Αναγνωστοπουλος Χ 16(4), Σιολογκας 23, Συνετος, Αναγνωστοπουλος Γ 4, Λιουπης 2, Μακρης 3

Μοιραστείτε το