ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 19/11/2017
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ 72-63

H ομάδα μας δεν τα κατάφερε στο ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης και πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση ηττήθηκε από την ομάδα της Χαλκηδόνας.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην αρχή μέχρι και το πρώτο δεκάλεπτο. Οι ομάδες ξεκίνησαν καλά και το ματς είχε ρυθμό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παρουσιάσαμε τη χειρότερη μας εικόνα. Κακές επιλογές στην επίθεση, αργή κυκλοφορία της μπάλας και μηδέν επιστροφές στο transition του αντιπάλου. Η Χαλκηδόνα βρήκε σκορ μέσα από το ζωγραφιστό αλλά και από δεύτερες επιθέσεις. Έτσι σιγά και σταθερά έκτισε μια διαφορά 10-12 πόντων την οποία αθόρυβα κράτησε μέχρι και το 30'. Εκεί κάπου ο αντίπαλος μας έμεινε απο δυνάμεις και η ομάδα μας με 2-3 μεγάλα σουτ μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Στο 38¨30' το παιχνίδι ήταν στο 65-63 με την ομάδα μας στην άμυνα. Η Χαλκηδόνα γύρισε τη μπάλα και με 3'' για τη λήξη των 24'' ο Μάντσος με τρίποντο από την κορυφή έγραψε το 68-63 και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Εμείς δεν διαχειριστήκαμε καλά τα τελευταία δευτερόλεπτα και η διαφορά μεγάλωσε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 72-63.

Γενικά ήταν ένα νευρικό και κακό ματς και για τις 2 ομάδες που είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά εντός πεδιάς(34%-32%). Η Χαλκηδόνα γενικά είχε πιο πολύ πάθος και φαινόταν να το θέλει παραπάνω αλλά στο τέλος η κούραση και τα πολλά λάθη θα της στοίχιζαν. Εμείς δυστυχώς σε ένα ματς που γενικά δεν ήμασταν πολύ καλοί, θα μπορούσαμε  στο τέλος να δραπετεύσουμε με ένα διπλό αλλά μια ολιγωρία αμυντική μας στοιχισε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω.

Χαλκηδόνα-Μαχητές Πειραματικού Πεύκων 72-63

Χαλκηδόνα(Οκλαλιώτης) Πετρίδης 14(2), Μαρκίδης, Μαραπίδης 7(1), Μπατάκας 6, Σεφερίδης, Μάντσος 16(4), Πεταλωτής 12, Γκοτζαγιάννης 12, Παναγιώτου 2, Κουλξης 2

Πεύκα (Γεροφώτης) Βογιατζής 8(2), Αρνίδης 9(3), Δήμας 5(1), Χατζημιχαηλίδης 2, Κωνσταντινίδης, Μπάκος 4, Παπαδόπουλος 5, Βαγιατης, Βελισσαρίου 12(2)

Μοιραστείτε το