ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 13/9/2017
ΜΑΧΗΤΕΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ - ΚΑΒΑΛΑ 55-63

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου καθώς ηττήθηκε στα σημεία από την ομάδα της Καβάλας.Με δεδομένη την απουσία των Καραγιαννίδη και Βαιντερλή, η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι με θεωρητικά ένα από τα φαβορί της κατηγορίας που έπαιζε χωρίς απουσίες.

Η προετοιμασία και των 2 ομάδων για το πρωτάθλημα είναι στα μέσα της΄οπότε ήταν λογικό και οι 2 ομάδες να έψαχναν τα πατήματα τους στο πρώτο τους επίσημο φετινό παιχνίδι. Το ξεκίνημα ήταν αναγνωριστικό και για τους 2 αν και η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Η Καβάλα πάντως με σουτ απο την περιφέρεια ισορρόπησε το ματς και ισοφάρησε σε 14-14 με σουτ σε νεκρό χρονο στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου.

Στο 2ο δεκάλεπτο η Καβάλα έβγαλε μερικές καλές άμυνες και με καλύτερες επιλογές στην επίθεση πήρε ένα μικρό προβάδισμα 6-8 πόντων. Χωρίς καμία ομάδα να βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι και με τους 2 προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα η διαφορά αυτή συντηρήθηκε μέχρι το τέλος με την Καβάλα να πάιρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το καινούργιο αγωνιστικό μας σύνολο με παίκτες και από τις 2 ομάδες (Μαχητές και Πειραματικό) μαζί με τις νέες μας μεταγραφές παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό των Πεύκων. Οι αθλητές μας το πάλεψαν, έδειξαν διάθεση και άφησαν υποσχέσεις για μια χρονιά που θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Μαχητές Πειραματικού Πευκων - Καβάλα 55-63

Μαχητές Πειραματικού (Γεροφώτης) Βογιατζής 5(1), Βελισσαρίου 16(1), Ζαχαρης, Αρνίδης 7(1), Δήμας 14(1), Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης 2, Στόλης 4, Κωνσταντινίδης 4, Μπακος 3(1), Βαγιάτης, Κουνατίδης

Καβάλα (Καραπιπερίδης) Ερεβμπανίτζε 5(1), Καπινιάρης 10(1), Μιχάλογλου 4, Πλιούκας 7(1), Χονδρόπουλος, Αθανασιάδης 9(1), Κουμλέλης 22, Καραθανάσης 3(1), Παπάς 3(1)

Μοιραστείτε το