ΑΝΔΡΙΚΟ / ΝΕΑ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ | 12/2/2018
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ - ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 65-66

Μια λέξη μόνο αρμόζει στο παιχνίδι με τη Γέφυρα. Αυτοκτονία. Η ομάδα μας απέτυχε δυστυχώς να καρπωθεί την καλή εμφάνιση των 3 πρώτων δεκαλέπτων και ηττήθηκε με 1 πόντο εντός έδρας από την ομάδα της Γέφυρας.

Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν εξίσου δυνατά το παιχνίδι. Το σκορ άλλαζε σκυτάλη συνέχεια με τη δική μας ομάδα να κρατάει μια μικρή διαφορά αλλά να μην μπορεί να την διατηρήσει μέχρι τουλάχιστον το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Απο το 17' και μετά άρχισε η αντεπίθεση μας .Σιγά και σταθερά  χτίσαμε μια διαφορά που ήταν 9 πόντοι στο ημίχρονο και 15 πόντοι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Με την ψυχολογία με το μέρος όλα έδειχναν υπέρ μας .Δυστυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο αακολούθησε μπλακ αουτ για την ομάδα μας. Με διαδοχικά λάθη και γρήγορα φάουλ το σκορ πήγε στο +7 από το +15 με συμπληρωμένα τα ομαδικά για εμάς. Η Γέφυρα βρήκε σκορ ανέλπιστα έξω από τα 6,75, εμείς ειμασταν εξαιρετικά άστοχοι και το σκορ πήγε στο 57-58 με 2 λεπτά για το τέλος. Η Γέφυρα είχε την ευτυχία να σκοράρει εκ νέου με τρίποντο όταν η μπάλα έκαιγε.Στο 1 λέπτό πριν το τέλος και με 5 πόντους μείον η ομάδα μας διαδοχικά καλάθια του Χατζημιχαηλίδη η ομάδα μας όχι μόνο ισοφαρίζει στα 65-65 αλλά με μια βολή έχει την ευκαιρία να περάσει και μπροστά. Η βολή δεν μπάινει, η Γέφυρα κάνει επίθεση και στα 2'' κερδίζει φάουλ. Ο Σίωπης ευστοχεί στην πρώτη και διαμορφώνει το 65-66 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μαχητές Πειραματικού Πεύκων- ΚΣ Γέφυρας 65-66

Πεύκα(Γεροφώτης) Βογιατζής 5(1), Αρνίδης 5(1), Δήμας 11(2), Παπαδόπουλος 13, Χατζημιχαηλίδης 17, Στόλης 2, Κωνσταντινίδης 2, Μπακος 6(2), Βελισσαρίου 4

Γε΄φυρα(Ροδάς-Παράδας) Νικολαιδης, Καζαμιας, Γιαμουκης, Κολοκοτρώνης 21(3), Γαρέζος 11(1), Παπαδόπουλος 4, Σίωπης 13(1), Σαραντιδης, Ταουσανης 4, Ευσταθιαδης, Μπίσκας 13(1), Καμινακης

Μοιραστείτε το